téma měsíce června 2010

"1.signální hitparáda" - výsledky

29. 6. 2010 16:06

Tak a je to tady! „1.signální hitparáda“ má svého vítěze – Nejoblíbenějším videoklipem autorizovaných uživatelů signály.cz se s celkovým počtem 106 hlasů stal klip Baba Yetu (což je modlitba Otče náš ve svahilštině).

V prvním kole bylo nominováno několik desítek videoklipů, z nichž bylo vybráno deset postupujících do finále. Ve finále měl každý autorizovaný uživatel signály.cz právo přidělit jeden hlas svému favoritovi. Po týdenním hlasování, do něhož se zapojilo celkem 457 autorizovaných uživatelů se celkovým vítězem hitparády stal s poměrně velkým náskokem klip Baba Yetu. Pořadí dalších videoklipů najdete v níže uvedené tabulce.

http://www.signaly.cz/ostatniAnketa.php?id=1

Děkujeme všem uživatelům, kteří se zapojili (jak nominací klipů, tak hlasováním). Pokud se Vám hitparáda líbila, nebojte se nám to napsat:) Taktéž pokud se Vám nelíbila, nebojte se nám napsat návrhy na to, co byste příště udělali jinak. Budou-li ohlasy alespoň trochu příznivé, je dost možné, že tato hitparáda nebude hitparádou poslední:)

Pokud se Vám možnost hlasování líbila, můžete využít nabídky křesťanských médií a hlasovat třeba v hitparádě TV Noe - noeparádě nebo v hitparádě Proglasu Kolem se toč, kde je navíc možné vyhrát i zajímavé ceny:)

Zobrazeno 3206×

Komentáře

Michal Martinka (Sokolík)

Já sem spokojen. Je to velmi pěkná skladba.

Renata Svobodová

Podle mě dalo hodně lidí hlas písni, která se jim nejvíce líbí - a ne klipu samotnému. Pokud to fakt byla soutěž o "nejoblíbenější videoklip", měly se podle mě vybrat jiné. Např. u Everything - vždyť to je scénka a ne klip... <br />
Respektuji ale výběr uživatelů signály.cz. :))

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková