téma měsíce června 2010

Finále "1.signální" hitparády

22. 6. 2010 11:15

Pomoz nám vybrat nejoblíbenější videoklip autorizovaných uživatelů signály.cz – Hlasuj pro svého favorita:)

A je to tady – po nominačním kole se dostáváme do finále „1.signální“ videoklipové hitparády. Do ní se probojovalo 10 videoklipů křesťanských interpretů z několika desítek nominací uživatelů. Přímo postoupily videoklipy, u kterých se sešlo více nominací a do desítky byly doplněny o vybrané videoklipy kapel, které měly několik nominací u různých písní. Seznam těchto videoklipů je níže v tomto článku, prohlédnout si je můžete kliknutím na ikonku videa u názvu videoklipu.

Každý autorizovaný uživatel signály.cz má jeden hlas, který může přidělit tomu z 10 vybraných videoklipů, který se mu nejvíce líbí nebo ho nejvíce oslovuje. Hlasovat je možné pouze jednou (pokud byste se později rozhodli pro jiný videoklip, už nebude možné volbu změnit). Pro hlasování je zapotřebí být přihlášený – po přihlášení se vám přímo zde v článku u seznamu videoklipů objeví možnost hlasování. Hlasovat je možné od 22. 6. 2010 11:15 do 28. 6. 2010 23:59

http://www.signaly.cz/ostatniAnketa.php?id=1
Zobrazeno 3254×

Komentáře

Adalberto

Ty krávo, nop to je výběr, jedno horší než druhé. Kýč, nebo odpad, svatokrádež... Může mi někdo vysvětlit, co se komu na tom líbí? Hudba? Text? Co je na tom křesťanského?!?

Ronoath

Musím říci, že v podstatě žádného interpreta odsud neznám, tedy nikdy jsem ho neposlouchal. Každopádně, žádný z nominovaných není nikterak nápaditý, což mi připadá, že je u "křesťanské hudby" takřka pravidlem; relativně rozjímavý text a melodie, pokud není přímo od někoho zkopírovaná, tak kompilace nápadů více interpretů. Nicméně, Switchfoot se evidentně veze na vlně tvrších rockovějších věcí započatých Green Day (a pokračující třeba skrz Simple Plan a podobně), což mi relativně vyhovuje, a proto dávám hlas jim. Nicméně, kromě nich si nedokáži představit, že bych si jakoukoli píseň z výběru pustil při běžném poslechu; nakolik to bylo záměrem, netuším.

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková